En scrapbutik i Båstad

En scrapbutik i Båstad

God morgon på dig, vad roligt att just du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Det ska idag handla om en scrapbutik i Båstad som heter ScrapArt. Det är dit jag vanligtvis vänder mig när jag köper pyssel då de har ett stort utbud som verkligen passar mig.

På min fritid älskar jag att sätta mig ner och pyssla, det är avkopplande och ger mig det lugnet jag söker. Eftersom jag har ett ganska hektiskt jobb är det verkligen behövligt att ta sig tiden att lugna ner när man väl kommer hem på eftermiddagen. För något år sedan började jag måla och pyssla och märkte att jag verkligen gillade det, pysslet tog över och jag spenderar nästan varje dag med att pyssla ihop något. Ganska nyligen hittade jag denna scrapbutik i Båstad och föll direkt, de hade mycket roligt som jag kunde pyssla med. Sedan jag hittade dem har jag nästan bara vänt mig dit när jag ska köpa nytt pyssel, eftersom jag vet att de alltid har något som intresserar mig. Varje gång jag går dit får jag även riktigt bra service, man känner sig alltid välkomnad och jag får alltid den hjälpen jag behöver för att hitta det jag söker. Jag kan verkligen tipsa er om att börja pyssla om ni vill ha något avkopplande att göra på er fritid, jag vill dock förvarna att ni behöver ha tålamod för att det ska bli som ni har tänkt er. Samtidigt kan jag rekommendera er att vända er till denna scrapbutik i Båstad om ni vill köpa bra pyssel till ett rimligt pris. 


Kommentarer är stängda.