En annan version av bröllopsfilm

En annan version av bröllopsfilm

Hejsan på er alla goa och glada

Idag skiner solen i Jönköping och jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett roligt tips nämligen att göra en egen bröllopsfilm, jag ska förklara vad jag menar. Det är många som gifter sig nu under sommaren och har man många vänner känner man säkert någon som ska gifta sig. Jag har nog varit på ett till två bröllop om året den sista tiden, men det är ju roligt. Dock kan det tillslut bli lite svårt att komma på originella planer för till exempel möhippa och överraskningar till bröllopsfesten. Men på senaste bröllopet så gjorde vi en sak som blev så himla lyckad.

Vi spelade in en slags bröllopsfilm som vi överraskade med på festen efter vigseln. En film där alla de nära och kära fick spela in en hälsning till brudparet. Det handlade antingen om varför man tyckte de hör ihop, vad de troligtvis skulle bråka om eller något slags äktenskapstips. Ungefär som en digital gästbok men på det här sättet blev det ännu mer personligt och så roligt att kunna gå tillbaka och titta på.  Det blev många skratt och mycket tårar för att både de och alla gästerna blev så rörda. Så mitt tips är helt enkelt att göra er version av en bröllopsfilm.

Det kan ju vara att ni som vänner skådespelar sketcher som grundar sig på olika minnen tillsammans eller roliga historier om just bruden eller brudgummen. Typ det här visste ni nog inte om varandra, fast det ska vara bara roliga saker inte något som är elakt. Man försöker ju alltid hitta något som passar ihop med brudparets personligheter annars kan det ju bli helt tokigt. Även när det gäller möhippa och svensexa, då ska det ju vara något som det blivande brudparet faktiskt uppskattar. Hoppas ni fick lite inspiration. Kram på er!


Kommentarer är stängda.