Reiki i Nyköping

Reiki i Nyköping

God morgon gott folk, varmt välkomna hit för ett nytt inlägg. Det är en ny vecka och jag startar den på bästa sätt genom att skriva ett inlägg till er, det ska handla om företaget Månkristallens Reiki som har hjälpt mig genom reiki i Nyköping. Om ni skulle vilja veta mer om företaget eller deras tjänster kan ni läsa vidare här sedan.

Vanligtvis brukar den här bloggen handla om min fritid och mitt pysslande, vilket det tyvärr inte kommer handla om idag. Anledningen till att jag skriver det här inlägget ändå är för att det här företaget verkligen har hjälpt mig, vilket gör att jag vill dela med mig om det till er. Förhoppningsvis kommer ni uppskatta det här inlägget även om det inte kommer handla om pyssel. Månkristallens Reiki har som sagt hjälpt mig genom reiki i Nyköping, vilket jag till en början aldrig hade trott skulle fungera. I början var jag aningen skeptiskt till om det skulle hjälpa mig och mina problem, vilket verkligen motbevisades. Under en period har jag känt att allt inte står rätt till i min kropp, det har varit mycket stress och jag har upplevt mycket smärtor. Det har dock inte varit tillräckligt allvarligt för att sjukvården ska behandla det, därför letade jag efter andra alternativ. Jag hittade då det här företaget och kunde läsa mig till att de jobbar med reiki och möjligvis kunde hjälpa mig med obalansen i kroppen. Som sagt trodde jag inte fullt ut på det till en början men valde ändå att ge det ett försök. Att ge det ett försök var riktigt bra, för som sagt hjälpte det mig och jag mår idag mycket bättre. Det gör att jag idag kan rekommendera er att vända er till det här företaget för att få hjälp med reiki i Nyköping. Hoppas nu att ni har gillat det här inlägget även om det är lite annorlunda och inte handlat om pyssel.


Kommentarer är stängda.