Hypnos för att få bort ovanor

Hypnos för att få bort ovanor

Hejsan svejsan!

Jag har varit på min första behandling inom hypnos idag och det var minst sagt en annorlunda upplevelse, de säger att hypnos kan vara nyckeln till att bota fobier och dåliga ovanor. Det kan jag meddela er är att jag har båda bitarna och förhoppningsvis kan jag bli av med någon av dem. Mitt primära fokus är att få bort ovanan och beroende av att använda tobak, det är absolut någonting som skadar min hälsa och som jag verkligen vill bli av med. Däremot är det inte lätt att sluta med något som är så beroendeframkallande, när man väl är där så är det väldigt svårt att ta sig ur. Jag har brukar tobak i snart tio år och jag är absolut inte stolt över det. Förhoppningsvis kommer jag inom en snart framtid sluta gå ner till kiosken i Sigtuna för att köpa tobak. Jag har provat en hel del grejer som bland annat nikotinfri tobak och liknande men det har fungerat i ungefär en dag innan jag inte klarat mer. Ingenting kommer gratis och jag tror inte att hypnos kommer göra allting för mig men det kan vara den hjälpen på traven som jag uppenbarligen är i behov av. Min syster har varit i samma sits som mig men hon lyckades sluta på egen hand vilket är väldigt imponerande. Jag har det dock inte lika lätt utan jag går förbi samma kiosk i Sigtuna varje dag och det är omöjligt att inte gå in för att köpa det jag behöver. Det är väldigt många i min närhet som också brukar tobak av olika slag och det gör inte problemet enklare att sluta, några av mina vänner vill så klart sluta men det är svårt. Kanske att jag bjuder med dem på hypnos om det fungerar. Jag kommer hålla er uppdaterade om hur det går!


Kommentarer är stängda.