Jag fick kontakt m ed min mamma på andra sidan

Jag fick kontakt m ed min mamma på andra sidan

God morgon fina ni. Idag har jag gjort dessa små amigurumis och jag blev faktiskt väldigt nöjd. Jag brukar satsa på att göra två små om dagen eller en stor varannan dag. Eftersom jag arbetar med detta så får jag mycket tid över för mitt pyssel. Förra måndagen gick jag på en sittning hos ett medium i Borås som heter Libra Medium.

Jag har haft det ganska tufft den senaste tiden men jag har också försökt att hålla humöret uppe så att jag kan jobba med det jag tycker om. Det var så att min mamma gick bort väldigt hastigt förra månaden och jag blir fortfarande tårögd så fort jag tänker på henne. Eftersom hon gick bort så hastigt i en bilolycka så hann jag inte säga hej då och det har verkligen gnagt på mig. Därför ville jag hitta ett medium i Borås som kunde hjälpa mig att kontakta min kära mamma. Jag hittade då Libra Medium och hon hjälpte mig att få kontakt med min mamma. Det blev väldigt känslosamt och jag grät genom hela sessionen och jag fick svar på mycket frågor. Jag tyckte att det var en riktigt cool upplevelse och om jag vill ha en sådan kontakt med mamma eller någon annan nära anhörig som har gått bort så kommer jag gå till Libra Medium i Borås igen. Det var så professionellt utfört och jag kände att en sten lättade från mitt hjärta. Det är fortfarande jobbigt så fort jag tänker på mamma men när jag fick veta att hon hade det bra på andra sidan så fick det mig att må lite bättre. Ta hand om era nära och kära där ute och ta inte dem för givet, ni vet aldrig vad som kan hända.  


Kommentarer är stängda.